About us

We make you Stronger!

Bij ons in de studio sport je altijd met een van onze professionele Personal Trainers. De training richt zich op jou als individu waardoor je dus 100% centraal staat. Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is coaching en advies in voeding en mindset. We halen je uit je comfortzone en zoeken naar de juiste balans die voor jou werkt en het beste resultaat oplevert op lange termijn.

Lees hier wat anderen zeggen over District-S

 

Frank Bax

Frank Bax

Owner, Trainer

 

“Ik geloof dat jij de kracht hebt om het beste uit jezelf te halen”


Ik ben Frank Bax en als personal trainer en eigenaar van District-S ben ik super trots op mijn bedrijf. Iedere dag sta ik met een grote glimlach op om anderen te helpen met het behalen van hun persoonlijke doel. Mijn drijfveren? Ik heb veel positieve energie en ben constant op zoek naar een betere versie van mezelf. Deze mindset breng ik ook graag over op anderen. Ik geloof namelijk dat iedereen de kracht heeft om het beste uit zichzelf te halen! Omdat ik altijd druk in de weer ben op gebied van lichamelijke beweging en voeding kan ik jou laten zien dat er meerdere wegen leiden naar een fitter lichaam en een gezonde levensstijl.


Specialiteit: Personal Training & Medical fitness 

Mike Bergmans

Mike Bergmans

Trainer

 

“Gezond leven kun je leren”


Iedereen heeft het vermogen een gezonde levensstijl aan te houden. De meesten van ons hebben echter moeite om veranderingen vol te houden. Gedrag is absoluut te veranderen, het is de vraag of je het wil! Daarbij is het in elke fase belangrijk dat je bewust bent van je eigen verantwoordelijkheid. Samen kijken we hiernaar en sturen zo het veranderingsproces met het doel en resultaat voor ogen. Het plannen en organiseren van een gezonde levensstijl vergt tijd. We hebben het allemaal druk en komen tijd tekort. Ik beschik over methodes om dit samen met jou inzichtelijk te maken en te veranderen. Ik zal je coachen niet toe te geven aan verleidingen en de drukte van alledag en je zo weer topfit te maken, dat garandeer ik!


Specialiteit: Personal Training  & 45+ Coaching