About us

We make you Stronger!

Bij ons in de studio sport je altijd met een van onze professionele Personal Trainers. De training richt zich op jou als individu waardoor je dus 100% centraal staat. Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is coaching en advies in voeding en mindset. We halen je uit je comfortzone en zoeken naar de juiste balans die voor jou werkt en het beste resultaat oplevert op lange termijn.

Lees hier wat anderen zeggen over District-S

 

Frank Bax

Frank Bax

Owner, Trainer

 

“Ik geloof dat jij de kracht hebt om het beste uit jezelf te halen”


Ik ben Frank Bax en als personal trainer en eigenaar van District-S ben ik super trots op mijn bedrijf. Iedere dag sta ik met een grote glimlach op om anderen te helpen met het behalen van hun persoonlijke doel. Mijn drijfveren? Ik heb veel positieve energie en ben constant op zoek naar een betere versie van mezelf. Deze mindset breng ik ook graag over op anderen. Ik geloof namelijk dat iedereen de kracht heeft om het beste uit zichzelf te halen! Omdat ik altijd druk in de weer ben op gebied van lichamelijke beweging en voeding kan ik jou laten zien dat er meerdere wegen leiden naar een fitter lichaam en een gezonde levensstijl.


Specialiteit: Personal Training & Medical fitness 

Wim van der Heiden

Wim van der Heiden

Trainer & Fysiotherapeut

 

“Durf te investeren in jezelf”


Mijn naam is Wim van der Heiden en ik ben fysiotherapeut. Daarnaast ben ik ook Personal Trainer zodat ik je na een behandeltraject op een goede manier kan verder begeleiden. Het is namelijk van belang om na een klacht of blessure te blijven sporten alleen dan wel op een juiste en verantwoorde manier. Van mij krijg je de begeleiding die nodig is om je doel te behalen.  Je kunt alles bereiken in het leven, als je maar durft te investeren in jezelf.


Specialiteit: Fysiotherapie & Revalidatietraining 

 

Stephan Naus

Stephan Naus

Trainer

 

“Met boksen ga je op een leuke manier het gevecht aan met jezelf”


Hallo, ik ben Stephan Naus en geef Bokstraining, Mental Coaching en Personal Training. Door mijn jarenlange ervaring in het vak, geloof ik in de kracht van deze combinatie. Met boksen ga je namelijk op een leuke manier het gevecht aan met jezelf. Lichamelijk en mentaal, ik ga je activeren en motiveren waar nodig om een je een positief gevoel te geven. Dus vind jij het leuk om te boksen en wil je je techniek verbeteren? Of heb je misschien een angst die je wilt overwinnen? Samen of in groepsverband kunnen we actief werken aan jouw doel!


Specialiteit: Mental Coaching & Boxing

 

Mike Bergmans

Mike Bergmans

Trainer

 

“Gezond leven kun je leren”


Iedereen heeft het vermogen een gezonde levensstijl aan te houden. De meesten van ons hebben echter moeite om veranderingen vol te houden. Gedrag is absoluut te veranderen, het is de vraag of je het wil! Daarbij is het in elke fase belangrijk dat je bewust bent van je eigen verantwoordelijkheid. Samen kijken we hiernaar en sturen zo het veranderingsproces met het doel en resultaat voor ogen. Het plannen en organiseren van een gezonde levensstijl vergt tijd. We hebben het allemaal druk en komen tijd tekort. Ik beschik over methodes om dit samen met jou inzichtelijk te maken en te veranderen. Ik zal je coachen niet toe te geven aan verleidingen en de drukte van alledag en je zo weer topfit te maken, dat garandeer ik!


Specialiteit: Personal Training  & 45+ Coaching

Patrick van Tuijl

Patrick van Tuijl

Trainer

 

“Het begint met de wil”


Resultaat gericht te werk gaan, dat is wat ik belangrijk vind. Na mijn opleidingen tot personal trainer, voedingsconsulent en sportmasseur ben ik gaan werken bij District-S Personal Training. Van jongs af aan is het begeleiden zowel als trainen van mensen mijn grote passie. Ik verzorg personal training en small group training bij District-S. Een gezonde levensstijl is een combinatie van sport, voeding en mindset. Waarin we samen de juiste balans zullen gaan vinden. Tevens kun je bij mij terecht voor sportmassage. Dit is om de lichamelijke conditie te verbeteren en/of nadelige lichamelijke gevolgen van een sport weg te nemen. We kijken wat jouw doel is en samen gaan we op een positieve en leuke manier dat doel bereiken, om zo een betere versie van jezelf te worden!


Specialiteit: Personal training & Sportmassage