Testimonials

Persoonlijk, gevarieerd en verslavend!

Begin dit jaar ben ik met Group Training begonnen. Bij deze sessies krijg je altijd persoonlijke aandacht en wordt alles afgestemd op je niveau. Daarnaast is elke training anders: kracht, conditie of een combinatie van beiden. Hierdoor word je altijd op een andere manier geprikkeld, iets wat verslavend werkt! Ik ben super tevreden en voel me fitter dan ooit!
Twan Haazen

Consultant Innovation & Finance

“Een gezonde geest in een gezond lichaam”

Om voor mijn werk als tandarts fit en gezond te blijven, vind ik het belangrijk om fysiek in goede conditie te zijn en te blijven. Mijn motto is dan ook: “mens sana in corpore sano”, ofwel “Een gezonde geest in een gezond lichaam”.

Als ik me lichamelijk goed voel merk ik dat ik gewoon meer aan kan. Frank Bax van District-S weet met zijn persoonlijke benadering als Personal Coach het beste uit me te halen.  Door zijn enthousiasme en gedrevenheid, heeft hij er voor gezorgd dat we samen in relatief korte tijd mijn doelstellingen ruim gehaald hebben.

Mede door goede voedingsadviezen hou ik onder andere mijn gewicht prima onder controle. Voor mij is het trainen steeds weer een uitdaging aangezien elke training weer een ander karakter heeft, het verveelt nooit. En na een heftige training is het ook wel weer fijn om naar huis te mogen gaan ;-), met een voldaan gevoel!

Peter Gits

Tandarts

Vol energie naar buiten!

Bij District-S voelde ik me meteen thuis: fijne sfeer, professioneel team en veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Mijn trainer Mike weet mij steeds te motiveren om het beste uit mezelf te halen. Hoe ik me die dag ook voel, na een uurtje zweten bij District-S ga ik altijd weer vol energie naar buiten!

Claudia Cavens

Hoofdredacteur